Şehit Mehmet Yerlikaya Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: İçinde bulunduğu kültürel mirası değerlendirerek koruyup geliştiren, yaşanan hayatı doğru yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, farklı görüşlere açık olan, bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye çaba gösteren dinin asıl kaynaklarını anlayıp yaşamını ona göre şekillendiren, her türlü yeniliğe açık olan ve birikimini insanlık hizmetine adayan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Çağdaş donanıma sahip, hak ve özgürlüklere değer veren, sorumluluk duygusu gelişmiş, çok yönlü düşünebilen, bilgi üretip kullanılabilen ve en önemlisi dini-ahlaki değerlere sahip çıkarak yaşamında uygulayabilen yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 2022 Aralık ayı Hutbe okuma yarışmasında il 2.liği 2021 Bocce il 1.liği

Saatler: 08.20-15.50
Isınma: DOĞAL GAZ KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE, ARAPÇA
Servis Bilgisi: MİNİBÜS HATLARI ÇALIŞMAKTADIR
Sportif Etkinlikler: BOCCE VOLEYBOL BASKETBOL MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: ÖĞRENCİ KOÇLUĞU, ÇABA PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: EBA E-TWİNNİNG
Kontenjan Bilgileri: 68
Diğer Hususlar: FİZK, KİMYA, BİYOLOJİ LABORATUVARI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI HER SINIFTA AKILLI TAHTA SINIF MEVCUTLARI 20 DEN AZ GENİŞ OKUL BİNASI VE BAHÇESİ KAMELYALAR, OTOPARKLAR KANTİN VE DAHA FAZLASI

WEB - https://celikhanihl.meb.k12.tr

Adres - MAHMUT NEDİM ÖKMEN MAH. AFETEVLER6 SK. NO 15 ÇELİKHAN / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Çelikhan Adıyamanın kuzeyi ve Malatyanın güneyinde olup,GÜNEYDOĞU TOROS Dağlarının içindeki bir vadide kurulmuştur.Adıyamana 54,Malatyaya 45 km.uzaklıktadır.Doğuyu güneye bağlayan bölünmüş şehirlerarası karayolunun üzerindeki Sürgü kasabasının 25 km.doğusundadır.

Adres - MAHMUT NEDİM ÖKMEN MAH. AFETEVLER6 SK. NO 15 ÇELİKHAN / ADIYAMAN

Ulaşım OKULUMUZ ADIYAMAN İLİNE 1 SAAT MESAFEDEDİR, MALATYA İLİNE 40 DK MESAFEDEDİR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adıyaman il merkezine 54,Çelikhan ilçe merkezine 1.km.uzaklıktadır